Specialized en Rings Goirle sponsoren Pepijn Smits

Specialized en Rings Goirle sponsoren Pepijn Smits

Pepijn Smits, is in zijn “On the road to Olympic games Tokyo 2020”  traject erin geslaagd Specialized Bicycle Components  (www.specialized.com) en Specialized Concept store Rings Goirle (www.rings-goirle.nl/2014/) als sponsor aan zich te binden.

De 18 jarige Nederlands kampioen open water 5 en 10 km Pepijn Smits wil dit jaar op hoogste niveau open water wedstrijden doen, om zich te meten met de internationale top in oa China/Hongkong. Specialized maakt het mede mogelijk dat Pepijn aan deze wedstrijden kan deelnemen.

Mountainbiken doet Pepijn om zijn algehele conditie te verbeteren. Specialized en Concept store Rings Goirle hebben Pepijn voorzien van de beste materialen zodat hij dit optimaal kan doen.

De innovaties van Specialized en de service van Rings Goirle met oa BG Fit om perfect op de fiets te zitten, zorgen ervoor dat Pepijn alles uit zijn fiets en zichzelf kan halen tijdens deze trainingen en kunnen bijdragen aan zijn zwemprestaties.

Afgelopen week kreeg Pepijn zijn Specialized mountainbike en accessoires overhandigd van Specialized en concept store Rings Goirle.

Pepijn start komend weekend zijn open water seizoen in het Franse Montargis.

IMG_1342 IMG_1343

Eén gedachte over “Specialized en Rings Goirle sponsoren Pepijn Smits

Geef een reactie