Maatjes

Maatjes

“De maatjes van Pepijn” is een sponsorproject waar bedrijven/particulieren een jaarlijkse bijdrage leveren na keuze. Zij zorgen voor een financiële steun maar ze kunnen ook meewerken met het aanpakken van randzaken zodat er een beter focus kan komen op het behalen van goede prestaties. In ruil hiervoor bied ik ze de bepaalde tegenprestaties aan!

Wilt u een maatje van mij worden? Neem dan contact met mij op!

Mijn maatjes:

107240 DBC Beeldmerk.inddVoor een topsporter is het belangrijk om goed te letten op je nachtrust. Dankzij M LINE lig ik op een goed bed. Sleep well, move better!

Deze website is gemaakt door Studio2. Studio2 heeft als activiteit het ontwikkelen van softwarematige (web)oplossingen voor bedrijfsmatige processen, voor het beheren en publiceren van informatie en om data te vertalen naar informatie.

Ik gebruik het product Beet-It Sport Nitraat 400. Dit is geconcentreerd natuurlijk bietensap, dat de sportprestaties kan verbeteren doordat de 400mg nitraat per flesje wordt omgezet naar nitriet door de enzymen in de mond. Daardoor gaan de aderen openstaan en wordt de bloedtoevoer naar de spieren verhoogd. De spieren worden zo sneller en makkelijker voorzien van zuurstof en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd waardoor het herstel wordt bevorderd.

Geef een reactie