Maatjes

Maatjes

“De maatjes van Pepijn” is een sponsorproject waar bedrijven/particulieren een jaarlijkse bijdrage leveren na keuze. Zij zorgen voor een financiële steun, maar ze kunnen ook meewerken met het aanpakken van randzaken, zodat er een beter focus kan komen op het behalen van goede prestaties. In ruil hiervoor bied ik ze de bepaalde tegenprestaties aan!

Wilt u een maatje van mij worden? Neem dan contact met mij op!

Mijn maatjes:

107240 DBC Beeldmerk.inddVoor een topsporter is het belangrijk om goed te letten op je nachtrust. Dankzij M LINE lig ik op een goed bed. Sleep well, move better

Ik ben vaak in het buitenland waardoor het voor mij belangrijk is om mijn spullen goed op te bergen. Travelbags helpt mij hierbij. Travelbags is de specialist in koffers en tassen.

Deze website is gemaakt door Studio2. Studio2 heeft als activiteit het ontwikkelen van softwarematige (web)oplossingen voor bedrijfsmatige processen, voor het beheren en publiceren van informatie en om data te vertalen naar informatie.

NewCare

Een goede voeding is essentieel om goed te kunnen sporten. New Care is mijn sponsor in voedingssupplementen die goedgekeurd zijn volgens het NZVT. Bovendien zijn de voedingssupplementen van New Care gegarandeerd glutenvrij zijn.

Om in het water goed beschermd te zijn tegen de zon gebruik ik de zonbeschermingsproducten van Island Tribe. Deze producten bieden de beste bescherming bij (water)sporten.

Geef een reactie