Sponsors

Sponsors

Mijn hoofddoel voor de korte termijn is om mij te kwalificeren voor de EK open water in 2020. De tegenstand in Nederland is te weinig om mij verder te kunnen ontwikkelen als open water zwemmer. Daarom is het noodzakelijk dat ik internationale ervaring op doe. Alleen in een sterker veld kan ik mij verder ontwikkelen en de noodzakelijke wedstrijdervaring op doen.

Buitenlandse wedstrijden kosten echter naast veel tijd ook veel geld. Aangezien ik ongeveer 30 uur per week al investeer in het zwemmen en daarnaast ook tijd besteed aan mijn studie (Rechtsgeleerdheid op de universiteit) resteert er geen tijd om er zelf nog een baantje bij te nemen. Rusten tussen trainingen is namelijk ook noodzakelijk om mij verder te kunnen ontwikkelen. Daarom ben ik op zoek naar sponsors om dit mede mogelijk te maken. Dit kan op verschillende manieren. Ook wil ik graag iets voor u terugdoen, zodat we beiden er baat bij hebben en het voor beiden een goed gevoel oplevert.

Indien u mij sponsort maakt u het mij mogelijk om te werken aan mijn ontwikkeling als open water zwemmer.

U kunt contact opnemen met mij op nummer +31637440901 of per e-mail
(pepijn_smits@icloud.com). Dan kunnen we samen tot een mooi pakket met tegenprestaties en dergelijke komen!

Sponsors:

Specialized_red_S_black_logotype (2)Veel van mijn tijd ben ik binnen vier muren actief. Op de fiets kan ik mijn duurvermogen goed trainen met als bijkomstigheid dat in de buitenlucht sporten ook nog gezond is.

Specialized heeft mij voorzien van de beste materialen. De innovaties op fietsgebied die Specialized biedt, en de service van hun dealer netwerk is ongekend. Specialized heeft met het BG Fit meetsysteem ervoor gezorgd dat ik optimaal op de fiets zit, zodat ik het meeste uit de fiets en mijzelf kan halen.

Geef een reactie