Sponsors

Sponsors

Mijn hoofddoel voor de korte termijn is om mij te kwalificeren voor de WK open water in 2019. De tegenstand in Nederland is te weinig om mij verder te kunnen ontwikkelen als open water zwemmer. Daarom is het noodzakelijk dat ik internationale ervaring op doe. Alleen in een sterker veld kan ik mij verder ontwikkelen en de noodzakelijke wedstrijdervaring op doen.

Buitenlandse wedstrijden kosten echter naast veel tijd ook veel geld. Aangezien ik ongeveer 30 uur per week al investeer in het zwemmen en daarnaast ook tijd besteed aan mijn studie (Rechtsgeleerdheid op de universiteit) resteert er geen tijd om er zelf nog een baantje bij te nemen. Rusten tussen trainingen is namelijk ook noodzakelijk om mij verder te kunnen ontwikkelen. Daarom ben ik op zoek naar sponsors om dit mede mogelijk te maken. Dit kan op verschillende manieren. Ook wil ik graag iets voor u terugdoen zodat we beiden er baat bij hebben en het voor beiden een goed gevoel oplevert.

Indien u mij sponsort maakt u het mij mogelijk om te werken aan mijn ontwikkeling als open water zwemmer.

U kunt contact opnemen met mij op nummer +31637440901 of per e-mail
(pepijn_smits@icloud.com). Dan kunnen we samen tot een mooi pakket met tegenprestaties en dergelijke komen!

Sponsors:

Sinds dat ik vijf jaar ben moet ik een glutenvrij dieet volgen (coeliakie). Ik gebruik hiervoor de producten van Consenza, want deze staan bekend vanwege hun kwaliteit, goede smaak en zekerheid. Ze maken namelijk alleen gebruik van glutenvrije granen. Bovendien is Consenza het grootste Nederlandse merk op het gebied van glutenvrije producten.

Veel van mijn tijd ben ik binnen vier muren actief. In het weekend heb ik tijd om te fietsen om mijn beenspieren te versterken. Het liefst ga ik dan een bosrijke omgeving in. Mountainbiken is daarvoor heel geschikt. Zowel interval als duurvermogen zijn zo goed te trainen met als Specialized_red_S_black_logotype (2)bijkomstigheid dat in de buitenlucht sporten ook nog gezond is.

Specialized heeft mij voorzien van de beste materialen zodat ik optimaal kan trainen. De innovaties op fietsgebied die Specialized biedt, en de service van hun dealer netwerk is ongekend. Specialized concept store Rings heeft met BG Fit meetsysteem gezorgd dat ik optimaal op de fiets zit, zodat ik het meeste uit de fiets en mijzelf kan halen.

NewCare

Een goede voeding is essentieel om goed te kunnen sporten. New Care is mijn sponsor in voedingssupplementen die goedgekeurd zijn volgens het NZVT. Bovendien zijn de voedingssupplementen van New Care gegarandeerd glutenvrij zijn.

Om in het water goed beschermd te zijn tegen de zon gebruik ik de zonbeschermingsproducten van Island Tribe. Deze producten bieden de beste bescherming bij (water)sporten.

Geef een reactie